گیت فروشگاهی|دزدگیر پوشاک|دزدگیر فروشگاهی|مشاوره رایگان09120756194

گیت فروشگاهی|دزدگیر پوشاک|دزدگیر فروشگاهی|مشاوره رایگان09120756194

فروش گیت و دزدگیر فروشگاهی به صورت نقد اقساط در سراسر کشور با مشاوره رایگان 09120756194
گیت فروشگاهی|دزدگیر پوشاک|دزدگیر فروشگاهی|مشاوره رایگان09120756194

گیت فروشگاهی|دزدگیر پوشاک|دزدگیر فروشگاهی|مشاوره رایگان09120756194

فروش گیت و دزدگیر فروشگاهی به صورت نقد اقساط در سراسر کشور با مشاوره رایگان 09120756194

اشنایی با گیت های فروشگاهی

اشنایی با گیت های فروشگاهی

گیت های امنیتی ضد سرقت ، برحسب کاربرد، کارایی و فرکانس کاری، به سه دسته عمده تقسیم میشوند. که عبارتند از :

1 . گیت های EM 

2. گیت های RF 

3. گیت های AM 

 

گیت فروشگاهی جفت آنتن

1. گیت های (EM (Electromagnetic :

گیت های EM دارای فرکانس کاری کمتر از 10 کیلوهرتز می باشند (معمولا حدود 3 کیلوهرتز). به علت برخی خصوصیاتی که داراست از جمله پایین بودن فرکانس کاری،این گیت EM به صورت تک پایه قابل نصب نیست و حتما باید به صورت دوپایه یا جفتی نصب شود. همچنین آنتن های گیت  EM میتوانند حداکثر 80 سانتی متر از ورودی را پوشش دهد. (برد موثر) . ابعاد آنتن های این نوع گیت  حدود 80*10*150 سانتی متر است که ابعاد عرضی آن (80 سانتی متر) در مقایسه باگیت RFو AM رایج در بازار حدود دو برابر است به علاوه پایین بودن برد موثر گیت  EM باعث محدود شدن کاربرد های آن شده است. اما نقطه قوت گیت EM، لیبل آن است که به علت کوچک بودن و ساده بودن ، کاربرد های به خصوصی را داراست.

یکی از کاربرد های گیت EM برای محافظت از اشیایی نظیر طلا و جواهر است. لیبل EM به دلیل پایین بودن فرکانس کاری گیت EM، میتواند عملکرد بهتری نسبت به سایر گیت های ضد سرقت  در مجاورت اشیای فلزی داشته باشد. به علاوه لیبل گیت EM قابلیت فعال و غیر فعال شدن را دارا می باشد و از این بابت کاربرد وسیعی در محافظت از کتابها در کتابخانه ها دارد. یک کتابخانه را در نظر بگیرید که تو سط گیت های EM محافظت میشود. لیبل های EM درون شیرازه کتابها قرار گرفته اند. قبل از اینکه شخص، کتاب را تحویل بگیرد، کتابدار مشخصات کتاب را در کامپیوتر ثبت میکند و سپس با قرار دادن کتاب بر روی دستگاه غیر فعال ساز(Deactivator)، اقدام به غیر فعال ساختن لیبل جاسازی شده داخل شیرازه کتاب میکند و سپس کتاب را به شخص متقاضی تحویل میدهد. هنگامی که کتاب به کتابخانه باز میگردد، کتابدار بعد از تحویل گرفتن و ثبت مشخصات در کامپیوتر، لیبل جاسازی شده در کتاب را با قرار دادن کتاب بر روی دستگاه Reactivator دوباره فعال میکند و به قفسه باز میگرداند. چنانچه کتاب بدون اجازه کتابدار خارج شود، به علت فعال بودن لیبل جاسازی شده در کتاب، گیت EM نصب شده در خروجی کتابخانه آلارم میدهد و کتابدار را از این خروج غیر مجاز باخبر میسازد.

به علت پایین بودن بیش از حد فرکانس کاری گیت EM نویز پذیری آن در محیط های فروشگاهی به شدت بالاست به طوری که منابع تغذیه سوئیچینگ از هر نوع میتوانند باعث تضعیف شدید و از کار افتادن عملکرد گیت  EM شوند. همچنین به طور طبیعی آلارم های خطای این گیت  نسبت به AM و RF بالاست.
از جمله ویژگی های دیگر گیت  EM مصرف توان بالای آن است که در حالت استاندارد مصرفی در حد 300 تا 500 وات دارد.
در گیت های  EM ساز و کار تشخیص تگ ها  : تگ بیشتر بر اساس back scatter آلیاژی از فلز است که درون لیبل EM قرار دارد به همین علت ممکن است بعضا اشیای فلزی به خصوص که همراه افراد است با اینکه تگ نیست، اما باعث آلارم خطای دستگاه شود.
گیت  EM به علت تشخیص امواج تگ حالت back scatter، دارای مدارات پیچیده تری میباشد و از این بابت دارای قیمت بسیار بالاتری نسبت به AM و RF است و طبیعتا هزینه تعمیر و نگهداری آن بالاست.

 

به این سایت سر بزنید :

  • شما در خوابگاه یار میتوانید بهترین خوابگاه ها رو در سراسر ایران با شرایط محیطی و شغلی مختلف مشاهده کنید و با توجه به شرایط خود بهترین انتخاب را داشته باشید. 

 

 

گیت فروشگاهی تک آنتن

2. گیت های RF(Radio Frequency):

همانطور که از نام این نوع گیت ها پیداست فرکانس کاری آنان در محدوده کاری فرکانس رادیویی است. فرکانس رایج این نوع گیت ها 8.2 مگاهرتز میباشد. سازوکار عملکرد گیت های RF به این نحو است که آنتن فرستنده محدوده فرکانسی مشخصی را حول 8 مگاهرتز جاروب میکند و بر اثر عبور تگ ، افت امپدانس روی آنتن گیرنده باعث آلارم میشود. اما از نقطه ضعف این گیت ها این است که یک گیت  RF به سبب جاروب فرکانسی مداوم در محدوده مشخص، ممکن است دچار تداخل با دیگر گیت های  مجاوری گردد که در فرکانس مشابه کار میکنند یعنی یک دستگاه RF میتواند نقش تگ  را برای گیت های دیگر شبیه سازی کند و از آنجایی که تقریبا هیچ استاندارد سنکرون سازی مشخص جهانی برای گیت های RF هم فرکانس تعریف نشده است، بحث تداخل یکی از معضلات گیت های هم فرکانس RFمیباشد. فروشگاه شماره یک را در نظر بگیرید که در آن یک گیت RF با فرکانس 8.2 مگاهرتز نصب شده است و دستگاه به خوبی کار میکند. بعد از مدتی یک گیت  RF از یک کمپانی دیگر و هم فرکانس (8.2 مگاهرتز) در یکی از فروشگاه های مجاور(شعاع 150 متری) نصب میگردد. در این صورت احتمال از کار افتادن گیت فروشگاه شماره یک وجود دارد یا احتمال از کار افتادن دستگاه نصب شده در فروشگاه دوم به دلیل تداخل با دستگاه فروشگاه اول وجود دارد. مختل شدن گیت RF یا مختل کردن یک گیت  RF توسط گیت  RF دیگر، بستگی به پارامتر های متعددی از جمله سرعت جاروب فرکانسی، میزان توان تشعشعی فرستنده، حساسیت گیرنده و فاصله دو دستگاه نصب شده از یکدیگر دارد.

برای حل مشکل تداخل احتمالی گیت های ضد سرقت RF، تدبیری توسط برخی از کمپانی های تولید کننده این گیت ها  اندیشیده شده است و آن هم تولید گیت های  RF مولتی فرکانس است (Multi Frequency) . به این معنا که یک گیت  RF مولتی فرکانس میتواند با چند فرکانس جاروب مختلف مثلا 8 مگاهرتز، 5 مگاهرتز، 4 مگاهرتز و 3 مگاهرتز کار کند. به این منظور، چنانچه که این گیت  دچار تداخل با گیت  دیگری با فرکانس مشابه گردد، فرکانس جاروب را تغییر میدهند و در این صورت خطر تداخل برطرف میگردد. اما باید کلیه تگ های  فروشگاه به علت تغییر فرکانس جاروب گیت، تغییر کند. زیرا فرکانس کاری تگ ها  ثابت است. پس برای برون رفت از مشکل تداخل گیت های  RF باید از سیستم های مولتی فرکانس استفاده نمود و همچنین باید تگ هایی  با فرکانس های مختلف در اختیار داشت تا به محض بروز مشکل تداخل، فرکانس کاری دستگاه را تغییر داد و تگ ها  بسته به فرکانس انتخابی تعویض شود.

از نقاط قوت سیستم های RF میتوان به لیبل آنها اشاره نمود که به دلیل سادگی تکنولوژی ساخت، نسبت به لیبل های دیگر دارای قیمت نسبتا ارزان تری میباشد و به دلیل ارزان بودن و شکل فیزیکی تخت آن در محافظت از کتابها در یک کتابفروشی به کار میرود. این لیبل ها پس از پرداخت وجه کتاب به صندوق دار توسط دستگاه غیر فعال ساز (Deactivator) برای همیشه غیر فعال میشود و بر خلاف لیبل های EM قابلیت دوباره فعال شدن را ندارد.
از نقاط ضعف لیبل های RF آن است که لیبل های RF برای محافظت از اشیایی مثل اغلب ظروف که محتوی مایعات هستند همچون اغلب عطر و ادکلن ها، مایعاتی همچون مایع ظرفشویی و …. به علت بالا بودن فرکانس کاری و عدم عبور موج با فرکانس مگاهرتز از مایعات ، کاربردی نمیباشد. همچنین لیبل ها و تگ های RF برای محافظت از اشیایی مثل طلا و جواهر قابل استفاده نیستند زیرا میزان هر چند اندک فلز باعث از تنظیم خارج شدن لیبل ها و تگ های RF از فرکانس اصلی میشود.

 

گیت فروشگاهی جفت آنتن

3. گیت های (AM (Acousto-Magnetic :

گیت های AMدارای فرکانس کاری ثابت 58 کیلوهرتز میباشند. این نوع گیت ها دارای ویژگی های به خصوصی نسبت به نمونه های RF و EM میباشند که برخی از این موارد عبارتند از:
1. پوشش محدوده وسیعتری برای محافظت در درگاه خروجی فروشگاه
2. دقت عملکرد دستگاه در تشخیص عبور تگ  از بین گیت ها با سرعت ها و زوایای مختلف
3. سنکرون بودن (عدم تداخل) گیت هایAM به علت تبعیت از یک سازوکار سنکرون سازی استاندارد.
4. تک فرکانس بودن 58 کیلو هرتز (برعکس RF ها که دارای فرکانس های کاری مختلفی اند)
5. لیبل AM به علت دقت بالاتر دارای کاربرد های بسیار وسیع تری نسبت به نوع RF و EM میباشد.
گیت های ضد سرقت فروشگاهی AM میتوانند محدوده وسیع تری از درگاه خروجی فروشگاه را پوشش دهند.
در دستگاه های AM ، سرعت detection تگ نسبت به نمونه های دیگر بالاتر است به نحوی که چنانچه حتی تگ با سرعت بالا از بین گیت ها عبور کند، دستگاه قادر به تشخیص عبور تگ میباشد.

مشکل تداخل احتمالی گیت های هم فرکانس در گیت های امنیتی ضد سرقت RF، در گیت های AM با تبعیت از استاندارد سنکرون سازی حل شده است.

از آنجاییکه گیت های AM دچار تداخل نمیشوند، بنابراین دارای یک فرکانس واحد اند و این مزیت را در پی دارد که دیگر نیازی به داشتن تگ ها با فرکانس های متعدد نیست . لیبل AM با توجه به اینکه عملکرد مغناطیسی – آکوستیکی دارد، دارای دقت بیشتری نسبت به لیبل های دیگر انواع گیت هاست  مخصوصا اینکه با توجه به فرکانس پایین عملکرد لیبل AM و همچنین تگ AM، میتوان از آن برای محافظت از اشیایی همچون عینک، طلا و جواهر،ظروف انواع مایعات مانند عطر و ادکلن و … استفاده نمود.

 

گیت فروشگاهی و دزدگیرفروشگاهی

شرکت گیت فروشگاهی BNB  وارد کننده و تولید کننده انواع گیت فروشگاهی و یا دزدگیر فروشگاهی می باشد.

با مشاورین با تجربه و با کادری مجرب در خدمت شما دوستان گرامی جهت مشاوره رایگان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.